1 de diciembre de 2017

Otra conferencia


LTIMAMENTE el blog parece un altavoz para anunciar conferencias. A pesar que no es estrictamente el propósito inicial del blog creo que igualmente es interesante. Hace poco anuncié dos conferencias en el área geográfica de Madrid, hoy os informo de una para los de Barcelona.

El título de la conferencia es:

Caracterització genètica de llinatges

Jordi Mestres
La conferencia será conducida por Jordi Mestres de la Meana, que es doctor e investigador principal del IMIM Instituto Hospital del Mar d’Investigacions Mèdiques, profesor asociado de la Universitat Pompeu Fabra y miembro de la Institució Catalana de Genealogia i Heràldica.

La conferencia tendrá lugar el lunes 4 de diciembre a las 22:00, al CMU Ramon LLull, residencia de estudiantes, recinto de l'Escola Industrial de Barcelona. Os enlazo un pequeño mapa explicacotorio de como acceder al lugar:
Si queréis acercaros en transporte público podéis llegar mediante la línea 5 del metro, parada Hostipal Clínic. Os dejo la sinopsis de la conferencia:
Gràcies als avenços espectaculars dels darrers anys en les tècniques d’anàlisi genètica i a una reducció important dels seus costos, som la primera generació que pot tenir accés a informació genètica individual i utilitzar-la en l’estudi de la nostra genealogia. Aquesta nova disciplina s’anomena genealogia genètica i ofereix un suport biològic a la genealogia tradicional basada en la recollida d’evidències documentals. Aquest treball és una breu introducció a la utilització i interpretació dels resultats genètics per a la caracterització genètica de llinatges.

Ir a...
Publicar un comentario